Ηλεία: Κάλεσε το γραφείο τελετών πριν αυτοκτονήσει
Φαίνεται πως ο 80χρονος δεν άντεξε τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας ενός 80χρονου, καθώς ο ηλικιωμένος φέρεται να κάλεσε ο ίδιος τον γραφείο τελετών , πριν κρεμαστεί στο μπαλκόνι του σπιτιού του.
Ο ηλικιωμένος που εκτιμάται πως βρισκόταν σε απόγνωση και συναισθηματική φόρτιση από το χαμό της αγαπημένης του συζύγου, επέλεξε το τέλος την μέρα που συμπληρώθηκαν έξι μήνες από το θάνατό της και μια μέρα πριν την τέλεση του εξάμηνου μνημόσυνου της.
Ο εκ των ιδιοκτητών του γραφείου τελετών στην Κρέστενα, Δημήτρης Αργυρόπουλος, περιέγραψε στο ilialive.gr τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία, λίγο πριν το τέλος του 80χρονου.
«Με πήρε το πρωί του Σαββάτου στις 6.22 και με ρώτησε αν με ξύπνησε. Του απάντησα «όχι» και συνέχισε λέγοντας, «και να σε ξυπνούσα, τέτοια ώρα θα πήγαινες για δουλειά»… περιέγραψε ο κ. Αργυρόπουλος.
«Θέλω να μου κάνεις μια χάρη» μου είπε, «αν μπορώ πολύ ευχαρίστως» του απάντησα. «Να πας σε ένα παντελόνι, να βρεις ένα χαρτί και να το δώσεις στην κόρη μου» μου είπε. «Σε ποιο παντελόνι να πάω. Γιατί δεν δίνει εσύ το σημείωμα, έχει πεθάνει κανείς;» ρώτησα.
«Μου λέει «όχι, εγώ θα αυτοκτονήσω». «Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις, σε παρακαλώ μην το κάνεις» του είπα προσπαθώντας να τον μεταπείσω. «Αυτό που σου λέω και να έρθεις να με πάρεις για να μην βρωμίσω» απάντησε ο 80χρονος «...και να μην πάρεις κανέναν να ενοχλήσεις» είπε και έκλεισε το τηλέφωνο» συνέχισε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.
Η συνομιλία διήρκεσε ένα λεπτό και 22 δευτερόλεπτα. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο ο ηλικιωμένος ο Δημήτρης Αργυρόπουλος τον κάλεσε ξανά πίσω για να τον μεταπείσει, δύο φορές, χωρίς ο ηλικιωμένος να το σηκώσει. Στις 6.25 κάλεσε την Αστυνομία να ενημερώσει, με τους αστυνομικούς λίγη ώρα μετά να τον εντοπίζουν νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού του, έχοντας επιλέξει το θάνατο δια του απαγχονισμού.
«Είχε κανονίσει τα πάντα, τα χρήματα για την κηδεία του, ακόμα και το καλοριφέρ στο σπίτι είχε ανάψει για να μην κρυώνουμε όταν πάμε εκεί να τον πάρουμε, είχε υπολογίσει…» μας είπε ο κ. Αργυρόπουλος.
Πηγή: ilialive.gr
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



