Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θρίλερ με τους τέσσερις νεκρούς
Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Ενημέρωση για το μακελειό σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα με τους τέσσερις νεκρούς έδωσε η Ελληνική Αστυνομία μέσω της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίας Δημογλίδου.
Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ
«Η επίθεση του δράστη είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τριών ατόμων μεταξύ των οποίων και η ιδιοκτήτρια της εταιρείας. Ο δράστης ο οποίος εργαζόταν για την οικογένεια βρέθηκε νεκρός σε άλλο χώρο από τους τρεις νεκρούς της εταιρεία» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου σχετικά με την αιματηρή επίθεση.
«Δίπλα του βρέθηκε το όπλο της έκνομης ενέργειάς του και μάλλον είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται σύμφωνα με την Ποινική Δικονομία για την πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης» είπε καταλήγοντας.
Συναγερμός στην Άγκυρα: Εξουδετερώθηκε πύραυλος με κατεύθυνση στον τουρκικό εναέριο χώρο - «Έχουμε δικαίωμα απάντησης»
Καρέ καρέ η απογείωση των ελληνικών F-16 στην Κύπρο για να αναχαιτίσουν drone από τον Λίβανο
Μάγδα Φύσσα: Δικαιώνεται το παιδί μου και όλα τα θύματα του φασισμού - Δεν θέλω να ξαναδώ τους χρυσαυγίτες
Μπορούν ιρανικοί πύραυλοι να χτυπήσουν τη βάση της Σούδας; Τι λέει αντιναύαρχος στο OPEN
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



