ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Γιώργος Κακουλάκης από την Επιτροπή Δεοντολογίας
Η επιστολή παραίτησης προς τους γραμματείς του κόμματος και τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συνεχίζεται η διαρροή στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μόλις μια εβδομάδα πριν το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η επιστολή παραίτησης
Με επιστολή του προς τους γραμματείς του κόμματος και τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας Αντώνη Κοτσακά, ο Γιώργος Κακουλάκης, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του ΟΣΕ έως το 2019, δηλωσε ότι παραιτείται από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και κατά συνέπεια και από την Επιτροπή Δεοντολογίας, στην οποία είχε εκλεγεί στο 3ο συνέδριο του κόμματος.
Στην επιστολή παραίτησής του, σημειώνει ότι οι ελπίδες του για τη συγκρότηση ενός αξιόπιστου προοδευτικού και σύγχρονου πόλου απέναντι στη συντήρηση και τον νεοφιλελευθερισμό διαψεύστηκαν οικτρά. Αναφερόμενος στην εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Κακουλάκης γράφει στην επιστολή του πως «απλά επιβεβαίωσε ότι το κόμμα αυτό αποτελεί νεκρό πολιτικό οργανισμό» που δεν μπορεί να εισφέρει στην επανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.
Ο Γιώργος Κακουλάκης διετέλεσε πρόεδρος στον ΟΣΕ έως το 2019 ενώ ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος. Υπήρξε επίσης ένας από τους στενότερους συνεργάτες του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.
Η άλλη πλευρά του ελληνικού τουρισμού: Εργασία 15 ωρών, «μαύρα» μεροκάματα και τρώγλες - «Έφτυσα αίμα για να πληρωθώ»
Προεκλογικό «φρένο» στο ΕΣΥ: Οι τρεις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που... μπήκαν στο συρτάρι
Θρίλερ με τη χειροβομβίδα στη Γλυφάδα: Ο «ενδιάμεσος κρίκος», τα ευρήματα στο σπίτι του και ο ισοβίτης
Γιατί καίγεται η Δυτική Ευρώπη: Τι συμβαίνει σε Γαλλία και Ισπανία - Τα μέτωπα και η κλιματική αλλαγή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




