Ξηροί καρποί: Από την παραγωγή στην κατανάλωση (vid)
«Ψήνουμε πασατέμπο, φτιάχνουμε ξηρούς καρπούς. Δοκιμάζουμε καθημερινά», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, Κωνσταντίνος ΜπαλαμούτσοςΣε βιοτεχνία ξηρών καρπών βρέθηκε η Ώρα Ελλάδος του OPEN TV. Στον Πειραιά, όπως μετέδωσε το OPEN TV, βρίσκεται ένα τετραώροφο εργοστάσιο ξηρών καρπών. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς γίνονται οι ξηροί καρποί.
«Ψήνουμε πασατέμπο, φτιάχνουμε ξηρούς καρπούς. Δοκιμάζουμε καθημερινά», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, Κωνσταντίνος Μπαλαμούτσος.
Διαβάστε ακόμη
Ο πήχης που βάζει ο Μητσοτάκης για τις ευρωεκλογές: Αν το αποτέλεσμά μας δεν είναι καλό η ζωή μας θα γίνει πιο δύσκολη
Φλώρος: Γρίφος η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων στη Βουλή – Τον χωρίζει ένας διάδρομος από τον Γραμμένο
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ξεκινά η επίθεση στου Ρέντη: Ο αρχηγός των χούλιγκαν δίνει το σύνθημα στην κερκίδα
Νέα γαστρονομική πρωτιά για την Ελλάδα: Καλύτερη σαλάτα στον κόσμο ο ντάκος - Η θέση της χωριάτικης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr