Ξηροί καρποί: Από την παραγωγή στην κατανάλωση (vid)
«Ψήνουμε πασατέμπο, φτιάχνουμε ξηρούς καρπούς. Δοκιμάζουμε καθημερινά», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, Κωνσταντίνος ΜπαλαμούτσοςΣε βιοτεχνία ξηρών καρπών βρέθηκε η Ώρα Ελλάδος του OPEN TV. Στον Πειραιά, όπως μετέδωσε το OPEN TV, βρίσκεται ένα τετραώροφο εργοστάσιο ξηρών καρπών. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς γίνονται οι ξηροί καρποί.
«Ψήνουμε πασατέμπο, φτιάχνουμε ξηρούς καρπούς. Δοκιμάζουμε καθημερινά», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, Κωνσταντίνος Μπαλαμούτσος.
Διαβάστε ακόμη
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποινή ισόβιας κάθειρξης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Αυξάνεται στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός: Πότε η εφαρμογή - Η εισήγηση Μητσοτάκη
Φρίκη στην Καρδίτσα: Τα σενάρια για τον θάνατο της ηλικιωμένης που βρέθηκε ακέφαλη
Δημήτρης Κόκοτας: «Πάει αρκετά καλά» λέει η σύζυγός του - Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr