Ζάκυνθος: Ανάγκασε με βία την εγκυμονούσα κοπέλα του να ρίξει το παιδί
Το κορίτσι απέβαλε - Ο δράστης συνελήφθη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης έλαβε χώρα την Τρίτη στη Ζακύνθου, όπου 27χρονος κάτοικος του νησιού, φέρεται να βασάνισε την 19χρονη έγκυο σύντροφό του, αναγκάζοντάς την να διακόψει την κύησή της.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός πήγε την σύντροφό του στο σπίτι του, την έδεσε, την χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη της.
Στο νοσοκομείο η 19χρονη
Το επόμενο το πρωί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετέφερε την 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει στον 2ο μήνα.
Συνελήφθη ο 27χρονος
Μετά από καταγγελία, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, την Τετάρτη τον δράστη.
Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την κοπέλα και το κινητό της τηλέφωνο.
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




