ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού στον δήμο Ζωγράφου
Η ΕΥΔΑΠ επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πρόβλημα στην υδροδότηση θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019 οι κάτοικοι του δήμου Ζωγράφου. Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει για κάποιες ώρες διακοπή νερού.
Λόγω της θραύσης σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, στις 4 Απριλίου θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στον δήμο Ζωγράφου. Η διακοπή νερού θα γίνει μεταξύ των οδών: Ιστιαίας, Ισδρακίου, Τριφυλίας, Λυκάβου, Βακτριανής, Διστόμου, Δάφνης, Ανδρούτσου, Ηρώων Πολυτεχνείου.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ, η διακοπή νερού θα διαρκέσει από τις 09:00 έως τις 13:00 την Πέμπτη. Η ΕΥΔΑΠ επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.
Διαβάστε ακόμη
Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




