Πρόστιμο 15.000 ευρώ από την Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας στον Αχιλλέα Μπέο
Ο Αχιλλέας Μπέος είχε αποκαλέσει τον κ. Τετέι «μαϊμού»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στον πρόεδρο του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, για τη ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή Αντρέα Τετέι, από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας.
Ο Αχιλλέας Μπέος είχε αποκαλέσει τον κ. Τετέι, αθλητή της Κηφισιάς, «μαϊμού» κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας της Μαγνησίας με των Βορείων Προαστίων.
Η ανακοίνωση της Επιτροπής
«Διοικητική κύρωση (πρόστιμο) δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ στον κ. Μπέο Αχιλλέα για τη συμπεριφορά απέναντι στον ποδοσφαιριστή κ. Αντρέα Τετέι, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ Κηφισιά – ΠΑΕ Βόλος για το πρωτάθλημα της Super League, που διεξήχθη στις 11/02/2024 στο δημοτικό γήπεδο Καισαριανής, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.2 του Ν. 4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 9 του Ν. 5085/2024».
«Νύφες κατά παραγγελία»: Πώς δρουν τα κυκλώματα trafficking γυναικών μέσω dating apps
Πετρέλαιο θέρμανσης: Στα 40 λεπτά το λίτρο η επιδότηση - Οι ανακοινώσεις
Σαρωτικό το πέρασμα της κακοκαιρίας: Νεκρός άνδρας στη Ρόδο – Σοβαρά προβλήματα και στην Εύβοια
Οι πρώτες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών μετά την αποπομπή Γκιλφόιλ: Ποια μηνύματα εκπέμπουν - Τι λένε για την επόμενη ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



