Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου» εξαφανίστηκε τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου η Αναστασία Π., 15 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν Εισαγγελικής εντολής προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο.
Η Αναστασία Π. έχει κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 μ. και είναι αδύνατη. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Έχει σκουλαρίκια στη μύτη και το άνω χείλος.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Θα ήταν δισεκατομμυριούχος αν δεν πουλούσε το ποσοστό του για μόλις 800 δολάρια – Το 10% που κατείχε αξίζει σήμερα 300 δισ.!
Συμβουλές και tips για αρνί στη σούβλα - Η διαδικασία βήμα βήμα
Σφοδρή σύγκρουση Νετανιάχου-Ερντογάν: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε το ιρανικό τρομοκρατικό καθεστώς» - «Εγκληματίας που διαπράττει Γενοκτονία»
Ανάσταση με τα ΜΑΤ στον Νέο Κόσμο - Προσαγωγές και συλλήψεις μετά από ελέγχους σε σακίδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




