Φωτιά στην Κυψέλη: Κάηκε ολοσχερώς αποθήκη σε στοά
Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους της πυκνοκατοικημένης περιοχής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/02) φωτιά σημειώθηκε στην Κυψέλη, και συγκεκριμένα στη στοά Μπροντγουαίη.
Η φωτιά, που δημιούργησε αναστάτωση και αγωνία στους κατοίκους της πυκνοκατοικημένης περιοχής της Αθήνας, ξέσπασε σε αποθήκη εντός της στοάς, γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική.
Υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην εξαπλωθεί σε παρακείμενες πολυκατοικίες
Συγκεκριμένα, πρόκειται για αποθήκη επί της οδού Κεφαλληνίας στη συμβολή με την οδό Αγίου Μελετίου. Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες, οι οποίοι και κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην επεκταθεί η φωτιά σε παρακείμενα κτίρια.
Η αποθήκη, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι χώρος στον οποίο φυλάσσονταν προγράμματα, εκθέματα και υλικά του θεάτρου Μπροντγουαίη και του θεάτρου Δανδουλάκη, κάηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς, η φωτιά σβήστηκε πριν εξαπλωθεί στους πάνω ορόφους ή στις παρακείμενες πολυκατοικίες. Δε σημειώθηκαν τραυματισμοί.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
Εξαφάνιση επιστημόνων στις ΗΠΑ: Τι αποκαλύπτει η κόρη της 53χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δάσος
Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




