Τέμπη: Συγκλονίζει η γιαγιά του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού
Ο 22χρονος φοιτητής βρίσκεται για αποκατάσταση στη Βοστόνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένας χρόνο μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας παραμένει σε κωματώδη κατάσταση, ωστόσο, παρουσιάζει σημεία βελτίωσης.
«Όλοι προσπαθούν οι γιατροί, να τον κάνουν καλά. Είναι βαριά το παιδί, δεν είναι ελαφρύ το χτύπημα», είπε η γιαγιά του 22χρονου φοιτητή, μιλώντας στον Alpha.
«Δέχθηκε τα μοσχεύματα»
«Τώρα κάνει και αποκατάσταση, προσπάθειες συνέχεια. Το παλεύει το καημένο. Ήταν αθλητής, ξέρετε, παιδιά καθαρά χωρίς καταχρήσεις, γυμνασμένα από μικρά. Τώρα είναι στη Βοστόνη», πρόσθεσε.
Όπως είπε η γιαγιά του Γεράσιμου «δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον»,ωστόσο, είναι αισιόδοξοι, καθώς δέχθηκε τα μοσχεύματα.
Σε έξαρση η γρίπη: Ποιους «χτυπά» το στέλεχος Κ – Τι πρέπει να προσέχουμε, ποιοι κινδυνεύουν
«Είμαι ανοιχτός σε όλους τους ελέγχους»: Και τρίτος αγροτοσυνδικαλιστής ελέγχεται από την ΑΑΔΕ
Επιδεινώνεται ο καιρός: Καταιγίδες σήμερα, παγετός από αύριο - Ποιες περιοχές θα δουν χιόνι - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Σερβία: 50 άτομα εισέβαλαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Έλληνα αθλητή - Απίστευτες εικόνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




