Τέμπη: «Με χτύπησε κουτουλιά με το κράνος» - Καταγγελία φοιτητή στο OPEN για αστυνομική βία
Μιλά στο Open για απρόκλητες συλλήψεις και τονίζει ότι δέχθηκε αναίτια βία στην πορεία για τα Τέμπη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αναίτια αστυνομική βία καταγγέλλει ο 18χρονος φοιτητής ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια της πορείας για το δυστύχημα στα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη.
Ο 18χρονος μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μιλά στο Open για απρόκλητες συλλήψεις και τονίζει ότι δέχθηκε αναίτια βία ακόμη και όταν ήταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.
«Με χτύπησε κουτουλιά με το κράνος»
«Όταν με μετακινούσαν οι αστυνομικές δυνάμεις για να με πάνε στο περιπολικό, ο αδερφός μου παρέμενε δίπλα μου για να με στηρίζει και έτσι τον συνέλαβαν κι αυτόν», είπε ο φοιτητής και συνέχισε: «Ξαφνικά ο αστυνομικός γύρισε προς το μέρος μου και έπεσε πάνω μου, άρχισαν να με χτυπάνε, να με σπρώχνουν με τις ασπίδες μαζί με άλλους αστυνομικούς».
«Με χτύπησε κουτουλιά με το κράνος του και μετά χτύπησαν το κεφάλι μου ξανά πάνω στην άσφαλτο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, όλα αυτά χωρίς να έχω κάνει τίποτα, απλά επειδή ήμουν εκεί».
«Πονάει το κεφάλι μου, πονάει ο θώρακάς μου, η μέση μου, ζαλίζομαι», είπε ο φοιτητής μέσα από το νοσοκομείο.
«Πήγαμε στην πορεία των Τεμπών να διαμαρτυρηθούμε και να ζητήσουμε δικαιοσύνη για 57 ψυχές που χάθηκαν και το μόνο που αντικρίσαμε ήταν παραπάνω αδικία», σημείωσε.
Στην αντεπίθεση οι αγρότες για τους κλειστούς δρόμους: Καταγγέλλουν «εντολή Μαξίμου» στην ΕΛΑΣ - Τα τρία αιτήματά τους
Η απίστευτη ιστορία συνταξιούχου σε κοντέινερ - Σεισμόπληκτος και πλημμυροπαθής του Daniel ζει χωρίς ρεύμα επί 6 μήνες
Νεκρό βρέφος στην Αθήνα: «Αν είναι αυτό που υποψιάζομαι, θα τον βάλω στο χώμα» - Οργή της γιαγιάς κατά του πατέρα
«Η χρονιά του χταποδιού»: Πώς η κλιματική αλλαγή οδήγησε στην αύξησή του στην Αγγλία και τι σημαίνει αυτό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



