Άρτα: Ιερέας επιτέθηκε στην εν διαστάσει σύζυγό του και σε αστυνομικούς
Η δίκη διεκόπη άρον άρον και ο ιερέας μεταφέρθηκε για ψυχιατρικές εξετάσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Άρον άρον διεκόπη η δίκη για την επιμέλεια των παιδιών ζευγαριού που βρίσκεται σε διάσταση, στο δικαστικό μέγαρο Άρτας. Ο πατέρας, που τυχαίνει να είναι ιερέας, επιτέθηκε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια κινήθηκε κατά των αστυνομικών.
Ο δικαστής διέταξε τη σύλληψή του ιερέα, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις. Όμως μπαίνοντας στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο ιερέας συνάντησε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του στα οποία επίσης, επιτέθηκε.
Ο ιερέας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε ξυλοκοπήσει δύο άτομα στο κέντρο της Άρτας τα οποία είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο.
Στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε η σύζυγός του και ένα από τα παιδιά, που λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της δίκης.
Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»
Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



