Αδελφός κατηγορεί αδελφό και πατέρα για δηλητηριασμό προβάτων - Έγιναν συλλήψεις στην Κρήτη
Ένας 52χρονος στην Κρήτη κατήγγειλε ότι ο αδελφός του μαζί με τον πατέρα τους δηλητηρίασαν τα πρόβατα του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για δηλητηριασμό των προβάτων του κατηγορεί 52χρονος άνδρας από την Κρήτη τον αδελφό και τον πατέρα του, σε μία υπόθεση που έφτασε μέχρι το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου και έγιναν συλλήψεις καθώς βγήκε ακόμα και όπλο.
Το περιστατικό συνέβη στο Λασίθι τη Δευτέρα 4 Μαρτίου. Ο 52χρονος άνδρας μαζί με τη σύζυγο του επισκέφτηκαν το αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι ο 46χρονος αδερφός του μαζί με τον 78χρονο πατέρα τους, δηλητηρίασαν τα πρόβατα της οικογένειας, όπως μεταδίδει το flashnews.
Ακολούθησε και δεύτερη καταγγελία από τον 52χρονο πως ο μικρότερος αδερφός του τον επισκέφτηκε και τον απείλησε με καραμπίνα με αποτέλεσμα να κινηθεί διαδικασία για τη σύλληψη του πατέρα αλλά και του γιο που κατηγορούνται.
Θρήνος για τους νεκρούς ορειβάτες στα Βαρδούσια: «Πιθανόν έχασαν τον προσανατολισμό» - Πώς έγινε η τραγωδία
Google: Έχεις ξεμείνει κι εσύ με μία... ντροπιαστική διεύθυνση email; Επιτέλους το Gmail δίνει λύση
Έκαψαν κιβωτό του «Ψευδο-Νώε» μετά τη διάψευση της... προφητείας του για καταστροφή του κόσμου
«Φτάνει, φτάνει, φτάνει»: Το μήνυμα απολογισμού του Γιώργου Μαζωνάκη για τη χρονιά που πέρασε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



