Νέα δίκη για τις πρώην καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών (vid)
«Πολιτικά δικαιωθήκαμε, γυρίσαμε όλες στη δουλειά μας» είπε η κα Κωστοπούλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια από τις πρώην καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, η Δέσποινα Κωστοπούλου, μιλά για τη μήνυση που έχουν υποβάλλει σε βάρος ενός αστυνομικού τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για τον τραυματισμό τους, σε περιστατικό που είχε σημειωθεί στις 10 Ιουλίου 2014.
Για τη δικαστική διαμάχη μιλά και ο εργατολόγος Γιάννης Καρούζος, ενώ μήνυση έχει καταθέσει και ο αστυνομικός σε βάρος των καθαριστριών.
«Εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε μία διαμαρτυρία κι έτσι ξεκίνησε όλο αυτό. Δεν θέλαμε ούτε να χτυπηθούμε, ούτε να γίνουν επεισόδια. Δεν είναι ένας ο αστυνομικός, είναι πέντε αυτοί που μας έκαναν μήνυση», είπε κυρία Κωστοπούλου.
Διαβάστε ακόμη
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



