Απίστευτη κλοπή: Μπούκαραν σε σουβλατζίδικο και άρπαξαν σουβλάκια και μπιφτέκια
Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα της Τσικνοπέμπτης
Άγνωστοι εισέβαλαν σε σουβλατζίδικο στον Βόλο και «σήκωσαν» τον καταψύκτη. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τσικνοπέμπτης σε δημοφιλές σουβλατζίδικο στην περιοχή Αγία Παρασκευή.
Οι δράστες αφού παραβίασαν την κλειδαριά, έκαναν άνω -κάτω το μαγαζί και έκλεψαν σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, γύρο που ο ιδιοκτήτης σκόπευε να πουλήσει την Τσικνοπέμπτη, σύμφωνα με το gegonota.news.
Επίσης, έκλεψαν τα κρασιά και τις μπύρες. Η ζημία που προκάλεσαν στο κατάστημα υπολογίζεται στα 2.000 ευρώ, ενώ οι δράστες δεν έχουν ταυτοποιηθεί.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δύο σχολές του Μαξίμου, το ρίσκο της πρόωρης κάλπης και οι ημερομηνίες-κλειδιά
Νέα οργισμένη επίθεση Τραμπ προς Ιράν: «Ανοίξτε το γ@@@νο Στενό, θα ζήσετε στην κόλαση - Περιμένετε και θα δείτε»
Fuel Pass 2026: Η ώρα της αίτησης - Οι δικαιούχοι, τα ποσά και το ψηφιακό κουπόνι
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Κεφαλογιάννης παραιτούνται από τη βουλευτική τους ασυλία - Οι δηλώσεις τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



