Θεσσαλονίκη: Συγκινεί δώρο ζωής από μητέρα στον γιο της - Του έδωσε το νεφρό της για να ζήσει
«Δεν φοβήθηκα γιατί το έκανα από καρδιάς», λέει η γυναίκα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα συγκινητικό δώρο ζωής έκανε μια μητέρα δίνοντας το νεφρό της στο παιδί της στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Τι λέει η γυναίκα
«Το δώρο που έκανα στο γιο μου ήταν να του δώσω τον ένα μου το νεφρό για να έχει μια καλύτερη και ποιοτική ζωή», ανέφερε η κυρία Σταυρούλα Νόκα μιλώντας στην ΕΡΤ. Μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση η Σταυρούλα Νόκα ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο, νιώθοντας δικαιωμένη για την απόφασή της να χαρίσει το νεφρό στον γιο της.
«Δεν φοβήθηκα γιατί το έκανα από καρδιάς. Καθόλου δε φοβήθηκα», προσθέτει. Υπό ιατρική παρακολούθηση παραμένει ο 35χρονος λήπτης, ο οποίος πριν χρόνια είχε υποβληθεί ξανά σε μεταμόσχευση νεφρού.
Υπό ιατρική παρακολούθηση παραμένει ο 35χρονος λήπτης, ο οποίος πριν χρόνια είχε υποβληθεί ξανά σε μεταμόσχευση νεφρού. «Ευχαριστώ μαμά για το δώρο που μου έκανες. Μου ξαναέδωσες ζωή. Περιμένω να σηκωθώ και να γυρίσω σπίτι να σας αγκαλιάσω», τονίζει.
«Κουβάλησα το σώμα της γυναίκας μου για μιάμιση ώρα» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το φλεγόμενο Ιράν
«SMS Blaster Attack»: Συναγερμός για high tech απάτη - Πώς έκλεβαν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό
Ολλανδία: Τρομακτική έκρηξη στο κέντρο της Ουτρέχτης - Πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες
Αγωνία για 28χρονο Έλληνα που έκανε διακοπές στην Αυστραλία - Κινδυνεύει με τετραπληγία μετά από ατύχημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



