Φωτιά στο Λαύριο: Ταυτοποιήθηκε ο εμπρηστής - Αναζητούν τον αντιδήμαρχο
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στην ταυτοποίηση του δράστη που ευθύνεται για τη φωτιά που ξέσπασε στο Λαύριο προχώρησε η Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.). Η φωτιά στο Λαύριο εκδηλώθηκε στην θέση «Φοινικόδασος», το οποίο ανήκει στον δήμο Λαυρεωτικής και τελικά οφείλεται σε εμπρησμό από κάτοικο της περιοχής που αναζητείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία αναζητά από το μεσημέρι της Τρίτης τον αντιδήμαρχο Πρασίνου του Δήμου Λαυρεωτικής.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Μετά από επισταμένη έρευνα υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Λαυρίου, όσον αφορά τις συνθήκες και τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα, Τρίτη, 12 Μαρτίου και Ω/13:21, σε υπαίθριο χώρο εναπόθεσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη θέση «Φοινικόδασος», ιδιοκτησίας δήμου Λαυρεωτικής, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, κάτοικος Λαυρίου. Για τον λόγο αυτόν εκδόθηκε σχετικό δελτίο αναζήτησης και σύλληψής του από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Σημειώνεται ότι ο υπαίθριος χώρος βρίσκεται πλησίον σχολικού συγκροτήματος (ΕΠΑΛ Λαυρίου), με πλήρη δραστηριότητα την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.
Μαφιόζικη δολοφονία στο Χαλάνδρι: Η ενέδρα θανάτου και το σκοτεινό παρελθόν του «θαμνάκια» - Που στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ
Οι κινήσεις της Κίνας που «πονάνε» τον Τραμπ και τα βαριά «όπλα» του Πεκίνου απέναντι στους δασμούς
«Αστακός» η Ρώμη για την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου - Μέχρι 450.000 προσκυνητές η νέα πρόβλεψη
Έβρεξε... 6.000 κεραυνούς στην Ελλάδα – Νέος γύρος καταιγίδων την Παρασκευή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr