Κως: 18χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 8χρονη στις τουαλέτες του ΚΥΤ
Το κοριτσάκι έβαλε τις φωνές και ο επίδοξος βιαστής τράπηκε σε φυγή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τον τρόμο έζησε ένα 8χρονο κοριτσάκι από τη Συρία, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Κω, όταν 18χρονος αποπειράθηκε να το βιάσει στις τουαλέτες του ΚΥΤ.
Σύμφωνα με το kosnews24.gr, ο νεαρός με καταγωγή από το Αφγανιστάν, μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες όπου βρισκόταν η ανήλικη και αφού την χτύπησε στο κεφάλι και την κοιλιά προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι της με σκοπό να την βιάσει. Η 8χρονη άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο Αφγανός να τραπεί σε φυγή. Μετά από λίγο εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ αναγνωρίστηκε από την ανήλικη.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού ανηλίκου και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Από τα χιόνια στον Όλυμπο μέχρι τους «πύρινους ανεμοστρόβιλους» στη Γαλλία: Πώς συνδέονται τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Νέο βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το εργοστάσιο στην Κόρινθο: Η στιγμή της φονικής έκρηξης στα Εξαμίλια
Η στιγμή που 7,1 Ρίχτερ «χτυπούν» την Ιαπωνία - Τραυματίες, καταρρεύσεις κτιρίων και πυρκαγιές
Ηλικιακός ρατσισμός: Η πόλη που δεν θέλει άλλους ηλικιωμένους - «Χρειαζόμαστε νέους και οικογένειες»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



