Σέρρες: Άνδρας σημάδεψε με καραμπίνα ανήλικους
Στη «θέα» του όπλου τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στην κοινότητα Μητρουσίου, στις Σέρρες, όταν παρέα νεαρών βρέθηκε αντιμέτωπη με άντρα που τους σημάδευε με καραμπίνα.
Σύμφωνα με το infonews24.gr, χθες το βράδυ μία παρέα αποτελούμενη από 20 περίπου άτομα, βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όταν πλησίασαν ξαφνικά προς το μέρος τους δύο άτομα, με το ένα εξ αυτών να κρατά καραμπίνα.
Στη «θέα» του όπλου τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητα, προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο.
«Πάγωσε το αίμα μου»
«Ένας εξ αυτών όπλισε την καραμπίνα στον αέρα και με σημάδεψε στο λαιμό. Πάγωσε το αίμα μου δεν ήξερα τι θα γίνει όση λεπτά είχε την καραμπίνα στο λαιμό μου. Εμείς δεν ρίξαμε τις νερόφουσκες. Η ομάδα των μικρών, η οποία ήταν εκτός του προαύλιου χώρου πιθανότατα να έριξε μια, η οποία βρήκε το αυτοκίνητο στη ζάντα και μετά οι δύο κατέβηκαν από το αυτοκίνητο» δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ένας εκ των νεαρών, μέλος της παρέας.
Αμέσως τα παιδιά ειδοποίησαν την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν οι δύο άνδρες, εντοπίσθηκαν, προσήχθησαν και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή και Εισαγγελέα.
Το θολό παιχνίδι Τραμπ με την «ενεργειακή εκεχειρία»: Αιφνιδιασμός στο Κίεβο, σιγή Πούτιν και νεκροί στο Χάρκοβο
Associated Press: Τραμπ και Ρούμπιο εξετάζουν την αποπομπή της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Τρίχες, ελιξίρια και... αστρονομικά ποσά «σε σώζουν από τις κρίσεις πανικού»: Τι υποσχόταν «ειδικός βιοσυντονισμού»
Το κόστος του Κηφισού: 260.000 οχήματα τη μέρα και ζημιά 90 εκατ. ευρώ - Γιατί δεν φτάνουν Μετρό και Δακτύλιος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



