Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός 19χρονου έξω από ΕΠΑΛ
Νέο περιστατικό βίας στην Πάτρα, όπου τρεις νεαροί έστησαν «καρτέρι» σε 19χρονο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νέο περιστατικό βίας στην Πάτρα, όπου τρεις νεαροί έστησαν «καρτέρι» σε 19χρονο μαθητή, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Πέμπτης (21/3), έξω από ΕΠΑΛ.
Πρόκειται για έναν 19χρονο που μαζί με ακόμα δύο νεαρούς, τον πλησίασαν, τον γρονθοκόπησαν, τον εξύβρισαν και τον απείλησαν. Μάλιστα, ένας άλλος νεαρός πήγε στο σπίτι του θύµατος και έγραψε ρατσιστικά και υβριστικά συνθήματα, όπως μεταδίδει το tempo24.news.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών από το θύμα και αναζητούνται οι τέσσερις δράστες, ενώ ο νεαρός που δέχθηκε την επίθεση βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο: Σε Red Code Αττική και άλλες 5 περιοχές - Ανησυχία για το Hot-Dry-Windy
Συνετρίβη μαχητικό F-16 στην Τουρκία κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης - Έκρηξη και πυκνοί καπνοί
Το συγκλονιστικό «αντίο» του Μέσι στον πατέρα του: «Αμφιβάλλω αν θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο χωρίς εσένα»
Η περίεργη ιστορία του Φρανκ: Είχε τρία πόδια, τέσσερα πέλματα, 16 δάχτυλα και δύο σετ γεννητικών οργάνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



