Ανατροπή με τη σορό στα Ιωάννινα: Βρέθηκε σημείωμα - Ποιο το σενάριο που καταλήγουν οι Αρχές
Η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή δείχνει αυτοκτονία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Aνατροπή δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα της σοκαριστικής υπόθεσης με το ακέφαλο πτώμα στα Ιωάννινα που βρέθηκε τυλιγμένο με σακούλα και όπλο κρεμασμένο σε χειροπέδες, στο δάσος Φρόντζου.
Tι μαρτυρούν τα στοιχεία
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή δείχνει αυτοκτονία. Μάλιστα, στη σορό βρέθηκε και σημείωμα προς τις Αρχές, που εξηγεί τον τρόπο της πράξης του.
Όπως αναφέρουν οι ειδικοί και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο ίδιος τύλιξε πρώτα το κεφάλι του με σακούλα και μετά αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
Τη σορό εντόπισε ηλικιωμένος περιπατητής, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.
Τα πρώτα σενάρια έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια, με τις Αρχές να επικεντρώνουν τις έρευνες σε ενδεχόμενο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Ωστόσο, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ επί τόπου βρίσκεται ειδικό κλιμάκιο του εγκληματολογικού από την Θεσσαλονίκη.
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



