Χανιά: Σύλληψη για κλοπή καλωδίων από δημόσιες εγκαταστάσεις
Η συλληφθείσα έγινε αντιληπτή από υπεύθυνους φύλαξης των εγκαταστάσεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μία γυναίκα συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατηγορούμενη για κλοπή καλωδίων από δημόσιες εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης (ΟΑΔΥΚ).
Η συλληφθείσα έγινε αντιληπτή από υπεύθυνους φύλαξης των εγκαταστάσεων, όταν από κοινού με δύο ακόμη άτομα φέρονται ότι προκάλεσαν φθορές σε περίφραξη των εγκαταστάσεων και αφαίρεσαν καλώδια. Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων έφτασαν στο σημείο όπου και ακινητοποίησαν το Ι.Χ.Φ. όχημα που χρησιμοποιούσαν τα τρία πρόσωπα για τη διαφυγή τους και συνέλαβαν τη γυναίκα. Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος δύο ακόμη ατόμων με την προανάκριση να διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.
Δήμος της Αττικής χορηγεί επίδομα 150 ευρώ για το καλοκαίρι - Πώς κάνετε αίτηση
Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς - Βρέθηκαν πέντε κάλυκες
Τρομερό ξύλο Τζόουνς και Ναν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ! Το video της σύρραξης
Athens Pride 2026: Ένα απέραντο ουράνιο τόξο το κέντρο της Αθήνας - Πλήθος κόσμου στη μεγάλη γιορτή υπερηφάνειας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



