Χειροπέδες σε σοφρωνιστικό υπάλληλο και ακόμη 1 για διακίνηση σε φυλακές
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε σχετική καταγγελία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και ένας ιδιώτης συνελήφθησαν το πρωί από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο πρώτος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, έπειτα από παραγγελίες κρατουμένων, ενώ ο δεύτερος επειδή τον προμήθευε με ναρκωτικά.
Το χρονικό
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε σχετική καταγγελία, ενώ συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα. Χθες το βράδυ, Κυριακή 24 Μαρτίου, εντοπίστηκε ο σωφρονιστικός υπάλληλος να προμηθεύεται από τον ιδιώτη ναρκωτικές ουσίες και δισκία, τα οποία προσπάθησε να τα εισάγει σε κατάστημα κράτησης.
Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβαν τους κατηγορούμενους και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και το νόμο για ναρκωτικά κατά συναυτουργία.
Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν 11,2 γραμμάρια κάνναβης και 53 δισκία που εμπίπτουν στο νόμο για τα ναρκωτικά.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Νέα «βόμβα» Τραμπ στον Λευκό Οίκο: Απέλυσε την εκπρόσωπο Τύπου των... τριών ημερών
Κυψέλη: «Κόκκινη» πολυκατοικία και ενεργός κίνδυνος μετά τις ρηγματώσεις - Αρχίζουν νέοι έλεγχοι στα κτίρια
«Φρενίτιδα» για το iPhone Duo: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα αποθέματα
«Ο θάνατος έρχεται από ψηλά» - Σοκαριστική απειλητική επιστολή στη διευθύντρια της Πολεοδομίας Καλαμάτας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



