Φωτιά στα Πιέρια Όρη: Εκτός ελέγχου για τρίτη ημέρα
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι Πυροσβέστες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για τρίτη ημέρα δίνουν μάχη με τις φλόγες οι Πυροσβέστες στα Πιέρια Όρη,, καθώς η φωτιά μαίνεται με κατεύθυνση πια την Κοζάνη.
Δύσβατη η περιοχή
Η φωτιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή, τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, στην περιοχή «Σαρακατσάνα Πιερίας», ανάμεσα σε ψυχρόβια φυλλοβόλα πλατύφυλλα και ψυχρόβια κωνοφόρων δέντρα σε υψόμετρο 1700 μέτρων, είναι έρπουσα και καίει νεκρή καύσιμη ύλη και φυλλώματα.
Η περιοχή είναι δύσβατη κάτι που δυσχεράνει το έργο των Πυροσβεστών, οι δυνάμεις των οποίων ενισχύθηκαν. Επιχειρούν 94 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 26 οχήματα καθώς η Ομάδα μη επανδρωμένων αεροσκαφών (Ο.Σ.μη.Ε.Α.) της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας.
Συνδρομή στο έργο της κατάσβεσης παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



