Σύγκρουση αλιευτικών σκαφών στην Ψυτάλλεια - Βυθίστηκε το ένα καΐκι
Συνελήφθη 46χρονος κυβερνήτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της σύγκρουσης δύο επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών χθες το πρωί στα βόρεια της Ψυτάλλειας, που είχε ως αποτέλεσμα τη βύθιση του ενός σκάφους.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το ένα σκάφος στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα συγκρούστηκε με το άλλο επαγγελματικό αλιευτικό με κυβερνήτη έναν 46χρονο, το οποίο στη συνέχεια βυθίστηκε.
46χρονος έπεσε στη θάλασσα
Από το συμβάν δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ ο 46χρονος που έπεσε στη θάλασσα περισυνελέγη καλά στην υγεία του.
Στο σημείο μετέβη αντιρρυπαντικό σκάφος του λιμενικού, ενώ από το συμβάν δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από τη Λιμενική Αρχή Κερατσινίου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 46χρονος για παράβαση του άρθρου 277 παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα «ρόκληση ναυαγίου», αλλά με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.
ΑΤ Μάνδρας: Το βαρύ ιστορικό του 31χρονου - Απόπειρα αυτοκτονίας, αεροβόλο και απειλές με μαχαίρι
Αυστηρή προειδοποίηση ΕΟΦ για επικίνδυνα συμπληρώματα και φάρμακα στο ίντερνετ - Πώς να προστατευτούν οι πολίτες
Σάλος στην Τουρκία: Παραιτήθηκε αντιπρόεδρος του CHP μετά από βίντεο που τον δείχνει να χτυπά την πρώην σύντροφό του
Επαναστατικό ιατρικό επίτευγμα: Νεφρός χοίρου λειτούργησε για 271 ημέρες σε άνθρωπο!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



