Εξάρχεια: Μαχαίρωσαν λιμενικούς, τους πήραν τα όπλα (vid)
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στους λιμενικούς κάποια από τα άτομα κατάφεραν να τους αποσπάσουν δύο τσαντάκια με τα ιδιωτικά τους όπλα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Απρόκλητη επίθεση» από περίπου 50 άτομα, αρκετά εκ των οποίων «έφεραν οπλισμό» (σ.σ.: είχαν μέχρι και Καλάσνικοφ) και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους δέχθηκε χθες βράδυ στα Εξάρχεια κλιμάκιο οκτώ ανδρών του Λιμενικού Σώματος, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιούσε σε οικία της περιοχής παρουσία εισαγγελέα, έπειτα από πληροφορίες που έλαβε για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Δύο λιμενικοί τραυματίστηκαν.
Ένας από τους λιμενικούς υπέστη τραυματισμό από μαχαιριές στον μηρό, ενώ ο δεύτερος γροθιές στο πρόσωπο. Τα δύο στελέχη μεταφέρθηκαν στο ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στους λιμενικούς κάποια από τα άτομα κατάφεραν να τους αποσπάσουν δύο τσαντάκια με τα ιδιωτικά τους όπλα.
Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού. Στη διάρκεια της έρευνας των λιμενικών εντοπίστηκε 1,5 κιλό ινδικής κάνναβης μία ζυγαριά ακριβείας ενώ συνελήφθησαν δύο γυναίκες εκ των οποίων η μία κατάφερε να διαφύγει κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.
Η έρευνα των λιμενικών στο οίκημα στα Εξάρχεια ξεκίνησε όταν κλιμάκιο του σώματος εντόπισε στο λιμάνι του Πειραιά έναν Ιρακινό με ναρκωτικές ουσίες, ο οποίος τους έδωσε τη συγκεκριμένη πληροφορία. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση το λιμενικό τα στελέχη του Σώματος κατά τη διάρκεια της επιχείρησης επέδειξαν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση χωρίς να χρησιμοποιήσουν τον φέροντα οπλισμό τους και να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
«Δεν προλαβαίναμε ούτε ΚΑΡΠΑ»: Γέμισαν τα νοσοκομεία στο Ιράν με τραυματίες από σφαίρες - Σοκαριστικές μαρτυρίες
Για τις 13:00 της Τρίτης «κλείδωσε» η κρίσιμη συνάντηση αγροτών με Μητσοτάκη
Αποθέματα νερού: Η πρώτη βδομάδα του 2026 η καλύτερη της 5ετίας αλλά ακόμα είμαστε στα επίπεδα του Αυγούστου '25
Παραιτείται η Πρώτη Κυρία της Κύπρου από τον ΑΦΚΣ στη σκιά του βίντεο με τις μίζες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



