Θεσσαλονίκη: Συμμορία ανηλίκων επιτέθηκε σε νεαρό στο κέντρο της πόλης
Μετά την επίθεση οι δράστες τράπηκαν σε φυγή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Επίθεση από συμμορία ανηλίκων δέχθηκε ένας νεαρός το βράδυ της Παρασκευής στην Αριστοτέλους, μπροστά από τον κινηματογράφο Ολύμπιον, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν με γροθιές
Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι πλησίασαν τον νεαρό και μάλιστα ένας εξ αυτών του φώναξε: «Εδώ είναι κέντρο ρε». Έπειτα, κάποια από τα μέλη της παρέας τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν με γροθιές.
Το θύμα της επίθεσης αποχώρησε χωρίς να δώσει συνέχεια στο βίαιο περιστατικό. Μια γυναίκα πλησίασε την παρέα των ανηλίκων, τους έβαλε τις φωνές και τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή, σύμφωνα με το thestival.
Αναζητούνται οι δράστες
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Άμεση δράση και οι αστυνομικοί έλαβαν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των δραστών της επίθεσης και ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό τους.
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



