Θεσσαλονίκη: Συμμορία ανηλίκων επιτέθηκε σε νεαρό στο κέντρο της πόλης
Μετά την επίθεση οι δράστες τράπηκαν σε φυγή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Επίθεση από συμμορία ανηλίκων δέχθηκε ένας νεαρός το βράδυ της Παρασκευής στην Αριστοτέλους, μπροστά από τον κινηματογράφο Ολύμπιον, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν με γροθιές
Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι πλησίασαν τον νεαρό και μάλιστα ένας εξ αυτών του φώναξε: «Εδώ είναι κέντρο ρε». Έπειτα, κάποια από τα μέλη της παρέας τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν με γροθιές.
Το θύμα της επίθεσης αποχώρησε χωρίς να δώσει συνέχεια στο βίαιο περιστατικό. Μια γυναίκα πλησίασε την παρέα των ανηλίκων, τους έβαλε τις φωνές και τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή, σύμφωνα με το thestival.
Αναζητούνται οι δράστες
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Άμεση δράση και οι αστυνομικοί έλαβαν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των δραστών της επίθεσης και ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό τους.
Ακαδημία Πλάτωνος: Ενέδρα με παγιδευμένο σακίδιο εξετάζουν οι Αρχές - Τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη
«Σεισμός» στο ελληνικό μπάσκετ: Βρέθηκαν 820.000 ευρώ σε σπίτι διαιτητή που κατηγορείται για στημένα
«Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



