Αλεξανδρούπολη: Μαθήτρια γυμνασίου κατήγγειλε καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση
Έχει προσαχθεί και εξετάζεται ο εκπαιδευτικός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένας καθηγητής γυμνασίου προσήχθη στην Αλεξανδρούπολη, μετά από την καταγγελία που υπέβαλε μια μαθήτριά του, για σεξουαλική παρενόχληση.
Τι κατήγγειλε το κορίτσι
Συγκεκριμένα, η ανήλικη, συστηματικά -όπως κατήγγειλε- παρενοχλούνταν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο καθηγητή, ο οποίος είναι περίπου 55 ετών. Ο ίδιος φέρεται να επιχειρούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία, ενώ της μιλούσε με απρέπεια προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της πρόσωπο τον εφιάλτη που ζούσε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Αλεξανδρούπολης όπου και υπέβαλε τη σχετική μηνυτήρια αναφορά.
Δεν αποκλείεται η σύλληψή του
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό ακόμη και εντός ωρών η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη, καθώς δεν αποκλείεται να φτάσουν πληροφορίες και για άλλα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο καθηγητή.
Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τον εκπαιδευτικό να έχει προσλάβει δικηγόρο ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιο
Τραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές
Η ιστορία του αγώνα ενός πατέρα που ο γιος του έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε θύμα sextortion
Η νέα γενετική τεχνική που εντοπίζει σχεδόν κάθε λοίμωξη στη «μάχη» πρόληψης νέας πανδημίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



