Την Πέμπτη (8/11) η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες
Η οικογένειά του θέλει να τηρήσει την παράδοση και να θρηνήσει το νεκρό στο σπίτι μία νύχτα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τις 12:00 (13:00 ώρα Ελλάδος) το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου προγραμματίζεται, εκτός απροόπτου, να γίνει στη γενέτειρά του, Βουλιαράτες, η κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αντρών των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.
Αργά το βράδυ της Τρίτης ο πατέρας του, Γιάννης Κατσίφας, βρισκόταν στα Τίρανα, προκειμένου να παραλάβει τη σορό του γιου του και αναμένεται να φτάσει στους Βουλιαράτες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.
Η οικογένειά του επιθυμεί να τηρήσει την παράδοση και να θρηνήσει τον νεκρό στο σπίτι μία νύχτα ενώ ταυτόχρονα θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε φίλους του αλλά και Βορειοηπειρώτες από ολόκληρη την Ελλάδα να προλάβουν να φτάσουν στους Βουλιαράτες για την τελετή.
Αρκετά λεωφορεία αλλά και ΙΧ αναμένεται να φτάσουν στο μειονοτικό χωριό κυρίως από τα Ιωάννινα καθώς και από τη Θεσσαλονίκη αλλά και την Αθήνα.
«Μικρά, ανθισμένα νησιά»: Η πόλη που μετατρέπει τα παρτέρια των δρόμων σε μικρούς βιότοπους
Τις γαλάζιες «αρρυθμίες» θέλει να ρυθμίσει η κυβέρνηση: Οι τοποθετήσεις που άναψαν φωτιά και η επιχείρηση... ήρεμα νερά
Έκρηξη στην Πλάκα: Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα από τα συντρίμμια - «Κρίσιμες ώρες γιατί φτάσαμε στον χώρο των υπνοδωματίων»
Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Τραυμάτισαν 10χρονο κορίτσι - Κάλυκες και σπασμένα τζάμια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




