Ακρωτηρίασαν και τα δύο πόδια της 20χρονης φοιτήτριας που είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς παρουσίασε σηπτικά έμβολα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στον ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών της 20χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο Πατρών που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, προχώρησαν οι γιατροί μετά από επιπλοκές που εμφάνισε η κοπέλα λόγω της νόσου.
Υπενθυμίζεται πως η φοιτήτρια είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς παρουσίασε σηπτικά έμβολα ως επιπλοκές της μηνιγγίτιδας.
Αυτά τα σηπτικά έμβολα δημιούργησαν γάγγραινα στο κάτω μέρος και των δύο ποδιών της, με τους γιατρούς να αποφασίζουν τον ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών της, από το γόνατο και κάτω, όπως μεταδίδει το pelop.gr.
Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται βελτιωμένη με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι ότι κατάφεραν να περιορίσουν τη βλάβη.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



