Μαγευτική η πρόβα της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας - Δείτε εικόνες
Αύριο, 16 Απριλίου θα ξεκινήσει η Ολυμπιακή Φλόγα το ταξίδι της προς τη γαλλική πρωτεύουσα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Αύριο, 16 Απριλίου θα ξεκινήσει η Ολυμπιακή Φλόγα το ταξίδι της προς τη γαλλική πρωτεύουσα, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Το ταξίδι θα ξεκινήσει με τη γέννηση της φλόγας στην Ιερή Γη της Αρχαίας Ολυμπίας και την τελετή αφής.
Ήδη η πρώτη πρόβα έγινε με τον φωτογραφικό φακό να καταγράφει εντυπωσιακές εικόνες.


Το πρόγραμμα
Θα αρχίσει στις 11.30, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η Ολυμπιακή Φλόγα θα γεννηθεί στα χέρια της Πρωθιέρειας Μαίρης Μηνά ενώ τη Χορογραφία έχει εμπνευστεί και σκηνοθετήσει η Χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, σε μουσική σύνθεση Δημήτρη Παπαδημητρίου και θα την εκτελέσουν 35 Ιέρειες και 15 Κούροι. Τις ενδυμασίες των συντελεστών του Χορού έχει δημιουργήσει η διεθνούς φήμη σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου.
Ο Ολυμπιακός Ύμνος θα ερμηνευτεί από την κορυφαία Mezzo - Soprano Joyce DiDonato και Master of Ceremonies θα είναι ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας.
Την Ολυμπιακή Φλόγα θα παραλάβει από τα χέρια της Πρωθιέρειας Μαίρης Μηνά, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος για να ξεκινήσει η Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους που θα διαρκέσει 11 ημέρες, έως τις 26 Απριλίου.
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



