Βόλος: Άρπαξαν το πορτοφόλι γιαγιάς 102 ετών - Στη φυλακή αν δεν επιστρέψουν τα χρήματα
Οι δράστες μπήκαν στην αυλή του σπιτιού της γυναίκας, που είναι 102 ετών με το πρόσχημα ότι πουλούσαν παπλώματα και σεντόνια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Έξι μήνες φυλάκιση επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Βόλου σε δύο άνδρες που έκλεψαν χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη στην περιοχή Γαύριανη Αλμυρού.
Άρπαξαν το πορτοφόλι της
Οι δράστες μπήκαν στην αυλή του σπιτιού της γυναίκας, που είναι 102 ετών με το πρόσχημα ότι πουλούσαν παπλώματα και σεντόνια. Κάποια στιγμή κατάφερε ο ένας από τους δυο εισχωρήσει στην οικία χωρίς να γίνει αντιληπτός και κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, από όπου και έκλεψαν το πορτοφόλι της παθούσας που περιείχε 1.000€.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγο αργότερα τους δύο άνδρες στην ευρύτερη περιοχή και τους συνέλαβαν. Το δικαστήριο επέβαλε τέλος, η έφεση να έχει αναστέλλουσα μορφή μόνο εάν επιστρέψουν το ποσό των 1.000€ στην παθούσα, σύμφωνα με το thenewspaper.
«Οι Ευρωπαίοι ίσως δεχτούν στο τέλος έναν περιφερειακό ρόλο στα στενά του Ορμούζ για να αντέξουν την πίεση του Τραμπ»
Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
Εντοπίστηκαν οι μυθικοί «ελέφαντες φαντάσματα» στα υψίπεδα της Αγκόλας - Τι λέει ο εξερευνητής που τους εντόπισε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



