Σύλληψη για κλοπή νερού στα Χανιά
Προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συνελήφθη μία γυναίκα, κατηγορούμενη για κλοπή νερού σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου Χανίων και παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ενός άνδρα.
Συγκεκριμένα υπήρξαν καταγγελίες σχετικά με νεροκλοπή από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης σε περιοχές του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, οπότε αστυνομικοί του Τμήματος της περιοχής, από κοινού με αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους στις συγκεκριμένες περιοχές. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν επτά παράνομες παροχές νερού χωρίς υδρομετρητή, οι οποίες κατέληγαν σε αγροτικές καλλιέργειες και ταυτοποιήθηκαν ως ιδιοκτήτες ένας άντρας και μία γυναίκα εκ των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη μόνο η γυναίκα ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του άνδρα.
Ενημερώθηκε ο Δήμος Κισσάμου για την απομόνωση και διακοπή των παραπάνω παράνομων παροχών νερού ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




