Αθώος ο Αχιλλέας Μπέος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου
Ο Αχιλλέας Μπέος πρωτόδικα είχε κριθεί αθώος ωστόσο ο εισαγγελέας είχε ασκήσει έφεση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αθώωσε οριστικά τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος κατηγορήθηκε για αντιποίηση τίτλου μετά από μήνυση που είχαν καταθέσει σε βάρος του ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Η υπόθεση αφορά στην περίοδο που ο κ. Μπέος είχε τεθεί σε αργία αλλά σύμφωνα με τη μήνυση συνέχιζε να χρησιμοποιεί τον τίτλο του δημάρχου.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr η μήνυση είχε εξεταστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στις 5 Μαΐου του 2017. Ο κ. Μπέος πρωτόδικα είχε κριθεί αθώος ωστόσο ο εισαγγελέας είχε ασκήσει έφεση και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Το δικαστήριο αθώωσε χθες και σε δεύτερο βαθμό τον δήμαρχο Βόλου.
Διαβάστε ακόμη
Ο πρόεδρος των «επικίνδυνων αποστολών»: Όλες οι φορές που ο Τραμπ γλίτωσε και το χαρτί που «ξεγέλασε» την ασφάλεια στο Χίλτον
Εκτροχιασμός: Η κυβερνητική σταυροφορία κατά της Λάουρα Κοβέσι
Αφήνουν γυναίκες να πεθαίνουν στο βουνό: Το φαινόμενο του «αλπικού διαζυγίου» - «Μου είπε ότι με δοκίμαζε»
Φιναλίστ του X Factor κατηγορείται για τον θάνατο γνωστής influencer έξω από κλαμπ - Στη δίκη της... έκανε καρδούλες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



