Ρόδος: «Ποτάμια» οι δρόμοι - Με δυσκολία η κυκλοφορία των οχημάτων
Η συνεχιζόμενη βροχόπτωση από τα ξημερώματα έχει πλημμυρίσει το οδικό δίκτυο επί της εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε «ποτάμια» έχουν μετατραπεί δρόμοι στο εθνικό οδικό δίκτυο της Ρόδου, εξαιτίας των συνεχών και έντονων βροχοπτώσεων.
Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, η συνεχιζόμενη βροχόπτωση από τα ξημερώματα έχει πλημμυρίσει το οδικό δίκτυο επί της εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με δυσχέρεια και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για τους οδηγούς να αυξάνονται.
Τα όμβρια ύδατα δεν βρίσκουν διαφυγή, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής απευθύνουν έκκληση στους αρμόδιους ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα, σε έναν δρόμο που είναι γεμάτος εκκλησάκια, στη μνήμη θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων.

Διαβάστε ακόμη
Φρίκη στην Αχαΐα: Προφυλακίστηκε 50χρονος μετά από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση πέντε κοριτσιών
Έκρηξη στην Πλάκα: Τα πρόσωπα της τραγωδίας και το μυστήριο στον δεύτερο όροφο
Τουταγχαμών: Νέα ευρήματα «δείχνουν» κρυφούς θαλάμους πίσω από τον τάφο του - Το μυστήριο της Νεφερτίτης
Ελληνικό έπος στη Γερμανία! Η τρομερή Εθνική του Γιοβάνοβιτς άλωσε το Άουγκσμπουργκ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




