Βόλος: Συνελήφθη 35χρονος για τη φωτιά στο Μούρεσι
Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου, με τη συνδρομή του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΚΑΕΕ) της Θεσσαλίας, συνέλαβαν χθες, έναν 35χρονο άνδρα.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του e-thessalia.gr, ο 35χρονος που προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών σε αγροτοδασική περιοχή στο Μούρεσι Μαγνησίας, με τη φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη ενώ επιχείρησαν πάνω από 35 πυροσβέστες και στη μάχη ρίχθηκε και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο Ericsson.
Τέλος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Αποτροπιασμός από τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία της Βασιλικής: Την κακοποιούσε επί χρόνια - Τα ηχητικά στα χέρια των Αρχών
Αυτοκτόνησε η γυναίκα που κατηγορούνταν ως ηθική αυτουργός της δολοφονίας Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή
Γιατί ο Μητσοτάκης διάλεξε τον Κυρανάκη: Οι γαλάζιες ρίζες, οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι και ο ανασχηματισμός που... κοντοζυγώνει
Αλέξανδρος Τσουβέλας για τη σύντροφό του: «Είμαστε μαζί 13 χρόνια - Πιστεύω ότι δεν έχουμε παντρευτεί για να μην χωρίσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




