Πρωτομαγιά με πικ νικ «ψήφισαν» οι Αθηναίοι - Γέμισαν τα άλση της πόλης
Άδραξαν την ευκαιρία που παρουσιάστηκε με τη μεταφορά της αργίας της εργατικής πρωτομαγιάς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Όσοι επέστρεψαν στην Αθήνα μετά τις διακοπές του Πάσχα άδραξαν την ευκαιρία με τη μεταφορά της αργίας της εργατικής πρωτομαγιάς και έκαναν πικ νικ στα άλση της πόλης.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το Orange Press, πολλές οικογένειες με παιδιά κανόνισαν ραντεβού για παιχνίδι στον Εθνικό Κήπο, ενώ πολλοί νέοι με σνακ και αναψυκτικά επέλεξαν να στρώσουν στο γρασίδι.
Μικρή επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη
Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, αύριο, Τετάρτη, ο καιρός θα παρουσιάσει μια μικρή επιδείνωση, με νεφώσεις να αναμένονται στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.
«Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25-27 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25-26 βαθμούς» επισημαίνει το Αστεροσκοπείο.
Ένα ιστορικό πολεμικό καράβι που κόστισε περισσότερο ως ναυάγιο παρά όταν έπλεε στις θάλασσες
«Φωτιά» τα ενοίκια για τη φοιτητική στέγη: Έως και 1.050 ευρώ για γκαρσονιέρα - Ο «χάρτης» με τις τιμές στις μεγάλες πόλεις
Με την πλάτη στον τοίχο ο Τραμπ: Η μάχη για τα Στενά του Ορμούζ και ο κίνδυνος μιας ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης
Παύλος Μαρινάκης στο ethnos.gr: Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες, έχουν ανάγκη από λύσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




