Επίθεση σκύλου σε 6χρονη: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας – Η κατάσταση της υγείας της
Πώς περιέγραψε την επίθεση αυτόπτης μάρτυρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοβαρά τραυματίστηκε κορίτσι 6 ετών μετά από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο στην Υάμεια του Δήμου Πύλου – Νέστορος, το οποίο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην Καλαμάτα.
Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε:«Επιτέθηκε ένα αδέσποτο σκυλί στο παιδάκι. Δυστυχώς ήμασταν λίγο μακριά, δεν προλάβαμε να το διώξουμε ή να αντιδράσουμε εγκαίρως να γλιτώσουμε την επίθεση. Στην περιοχή μας γενικά έχει αρκετά αδέσποτα. Υπάρχουν αδέσποτα σκυλάκια».
«Πλησίασα το παιδί, έσπρωξα τον σκύλο, έφυγε ο σκύλος μακριά. Δεν ξέρω καν που έχει πάει τώρα. Έχει τραύματα στο προσωπάκι του το παιδάκι. Είναι ασφαλής το παιδάκι», ανέφερε. «Οικογενειακοί φίλοι είμαστε πλέον, παίζουν τα παιδιά μας μαζί και όταν έγινε το περιστατικό αυτό μαζί ήταν όλα τα παιδιά», είπε.
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



