Χανιά: Έπεσε μπασκέτα σε δημοτικό σχολείο - Ελέγχους ζητούν οι γονείς
Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αναστάτωση προκάλεσε στo 15ο Δημοτικό Σχολείο Χανιών η πτώση μπάσκετας που βρίσκεται στο προαύλιο του σχολείου.
Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανένας μαθητής, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε το Κυριακή. Οι γονείς ζητούν να ελεγχθούν άμεσα οι αθλητικές εγκαταστάσεις για να αποφευχθούν ατυχήματα στο μέλλον.
«Να ελεγχθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις»
«Ο Σύλλογός μας, εμείς οι γονείς του 15ου Δημοτικού, αλλά πιστεύουμε κι όλοι οι γονείς και η εκπαιδευτική κοινότητα των Χανίων, είμαστε αναστατωμένοι από την πτώση μπασκέτας που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου μας. Ήταν πραγματικά τύχη που αυτήν τη στιγμή δεν μιλάμε για τραυματισμό ή για κάτι πιο δυσάρεστο που ούτε καν να σκεφτόμαστε δεν θέλουμε.
Καλούμε τους αρμόδιους να προχωρήσουν άμεσα στον έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολείου μας και κάθε σημείου με το οποίο έρχονται σε επαφή τα παιδιά. Να εισακουστούν τα αιτήματα που έχουμε καταθέσει προς τον Δήμο Χανίων για τους αθλητικούς χώρους του σχολείου μας και την ασφάλεια στη χρήση τους. Δεν θα ανεχτούμε καμία έκπτωση σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας των παιδιών», σημειώνει σε ανακοίνωση ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



