Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε ηλικιωμένη που πέταξε τέσσερα αδέσποτα γατάκια σε κάδο απορριμμάτων
Αθώα, λόγω αμφιβολιών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αθώα, λόγω αμφιβολιών, κρίθηκε μία 73χρονη, η οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επειδή έριξε σε κάδο απορριμμάτων τέσσερα αδέσποτα γατάκια, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατος ενός εξ αυτών.
Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, ύστερα από καταγγελία εκπροσώπου φιλοζωικής οργάνωσης, κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας που δέχθηκε από μία αυτόπτη μάρτυρα. Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε τον Μάρτιο του 2021 σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.
Η 73χρονη απολογήθηκε ότι εντόπισε τα γατάκια την ώρα που σκούπιζε την αυλή του σπιτιού της. «Ήταν ανάμεσα σε ξύλα, είχαν αίματα, ήταν νεκρά. Φοβήθηκα μην κολλήσω καμία ασθένεια. Τα έβαλα σε μία σακούλα και τα πέταξα στα σκουπίδια», ανέφερε -μεταξύ άλλων- με τη συνήγορό της να ισχυρίζεται ότι η εντολέας του έχει άνοια, προσκομίζοντας προς τούτο ιατρική βεβαίωση.
Την αθώωση της ηλικιωμένης ζήτησε και ο εισαγγελέας της έδρας, επισημαίνοντας ότι η γυναίκα δεν είχε σκοπό να τα σκοτώσει. «Θεώρησε εσφαλμένα ότι ήταν νεκρά, έχοντας άγνοια για το εάν είναι ζωντανά», είπε, ανάμεσα σε άλλα, στην αγόρευσή του.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
Εξαφάνιση επιστημόνων στις ΗΠΑ: Τι αποκαλύπτει η κόρη της 53χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δάσος
Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



