Κρήτη: Νεκρός άνδρας που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το δυστύχημα διερευνώνται
Τη ζωή του έχασε ένας ηλικιωμένος άνδρας, στο Οροπέδιο Λασιθίου στην Κρήτη, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.
Το δυστύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, σημειώθηκε στο χωριό Μαγουλάς, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 88χρονος βρέθηκε κάτω από το τρακτέρ του κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική με 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα, που απεγκλώβισαν τον ηλικιωμένο, ο οποίοςόμως είχε καταλήξει.
Ολοκληρώθηκε ανάσυρση ηλικιωμένου χωρίς τις αισθήσεις του, ύστερα από ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα στην περιοχή Μαγουλάς Λασιθίου. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 24, 2024
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



