ΔΟΥ Χαλκίδας: Ελεύθεροι με όρους 5 κατηγορούμενοι – Τι είπαν στις απολογίες τους
Ποιοι όροι τους επιβλήθηκαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ελεύθεροι αφέθηκαν 5 εκ των κατηγορουμένων για το μεγάλο κύκλωμα διαφθοράς στη ΔΟΥ Χαλκίδας, με περιοριστικούς όρους.
Ειδικότερα, στους 5 επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης 2 φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα αλλά και εγγυήσεις από 10.000 έως 20.000 ευρώ.
Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους
Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση. Σύμφωνα με το Star η έρευνα στηρίζεται σε συνομιλίες, ενώ οι δύο μάρτυρες έχουν δώσει στοιχεία μόνο για τις δύο γυναίκες. Τα χρήματα του ενός επιχειρηματία βρέθηκαν στο γραφείο της προϊσταμένης της εφορίας και ακολούθησαν οι συλλήψεις.
Σε κατάθεσή του ο αστυνομικός αναφέρει ότι η προϊσταμένη έδωσε κάποια στοιχεία για τη μοιρασιά των 10.000 ευρώ. Η υπόθεση μόλις άνοιξε και οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τις καταθέσεις και τα περιουσιακά στοιχεία των φερόμενων ως εμπλεκόμενων στην υπόθεση.
Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
«Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



