Φωτιά στο όρος Αιγάλεω: Στον Εισαγγελέα ο Τούρκος υπήκοος που κατηγορείται για εμπρησμό
Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγείται σήμερα ο 33χρονος Τούρκος που συνελήφθη για τις φωτιές στο όρος Αιγάλεω🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγείται σήμερα ο 33χρονος Τούρκος που συνελήφθη για τις φωτιές στο όρος Αιγάλεω.
Ο συλληφθείς υπέβαλε αίτημα ασύλου, αφού μπήκε παράνομα στη χώρα μας από τον Έβρο και συνελήφθη, στις 4 Απριλίου.
Eίχε ομολογήσει
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθέντας έχει ομολογήσει τον εμπρησμό, ενώ οι αρχές εξετάζουν εάν έχει εμπλοκή και σε άλλες αντίστοιχες πράξεις.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο συλληφθέντας είχε κάνει αίτηση για άσυλο, η οποία όμως δεν έχει εξεταστεί. Η φωτιά που προκάλεσε ο συλληφθέντας επεκτάθηκε γρήγορα και προκάλεσε κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με 10 οχήματα καθώς και εναέρια μέσα.
Στην κατοχή του βρέθηκαν 2 αναπτήρες και ένα σφουγγάρι.
Η ανακοίνωση για τη σύλληψη
«Συνελήφθη σήμερα 26 Μαΐου 2024 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης εκ προθέσεως εμπρησμών και κατ’ εξακολούθηση σε αγροτοδασικές εκτάσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω, στον Ασπρόπυργο Αττικής.
Ο προαναφερθείς κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο, Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




