Καιρός: 3.000 κεραυνοί έπληξαν τη Δευτέρα ολόκληρη την χώρα
Άγριο το σκηνικό του καιρού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βροχές καταιγίδες αλλά και πτώση της θερμοκρασίας έπληξαν σχεδόν ολόκληρη την χώρα την Δευτέρα (8/4) με τον καιρό να δείχνει τα «δόντια» του.
Εκτός από τα βόρεια τμήματα της Ρόδου και το Καστελόριζο, βροχή κατέγραψαν 320 μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Επιπρόσθετα, πολλές καταιγίδες εκδηλώθηκαν κυρίως πάνω από θαλάσσιες περιοχές και περίπου 3.000 κεραυνοί ανιχνεύθηκαν από το σύστημα ZEUS μέχρι τις 20:30 και απεικονίζονται με κόκκινες κουκίδες στον χάρτη.
Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν σε περιοχές όπου εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες (σύμφωνα με τις καταγραφές κεραυνών).
Διαβάστε ακόμη
Νέες προσλήψεις στα νοσοκομεία ενόψει εκλογών - Τι προβλέπει ο σχεδιασμός
Σιδηρόδρομος: «Εκτροχιάζεται» το χρονοδιάγραμμα στο Λάρισα-Βόλος - Παράταση ενός έτους και στο βάθος... αποζημιώσεις
Υπόθεση Pizza Fan: Στον «αέρα» 2.500 εργαζόμενοι - Αστρονομικά κέρδη 150.000.000 εκατ. ευρώ
Ψηφοδέλτια ΝΔ: Άρωμα γυναίκας, άνοιγμα στους 30ρηδες και πρόσωπα έκπληξη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




