Λέσβος: «Κάτι τις τρόμαξε» - Πώς έγινε το περιστατικό με την επίθεση σμήνους μελισσών μέσα σε οχήματα
Τι αναφέρει στο OPEN ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για το πώς έγινε το σοβαρό περιστατικό με την επίθεση σμήνους μελισσών σε διερχόμενα οχήματα, στην περιοχή Μανταμάδου, της Λέσβου, περιέγραψε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χαράλαμπος Τζελαϊδής.
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν
«Στον δρόμο βγήκε ένα σμήνος από μέλισσες, γύρω στις 20, και όπως ανέβαιναν τα δύο αυτοκίνητα με ανοιχτά τα τζάμια, μπήκαν κάποιες μέσα, σε αποτέλεσμα να τσιμπήσουν 3 ανθρώπους. Δεν ήταν πολύ δυνατά τα τσιμπήματα», ανέφερε αρχικά ο κ. Τζελαϊδής.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το ένα άτομο δεν έφερε πολλά τσιμπήματα ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες.
«Κάτι τρόμαξε τις μέλισσες»
«Ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που συνέβη για αυτό ήρθε άμεσα η Τροχαία και έκλεισε την άνοδο και την κάθοδο για να προειδοποιήσει τους οδηγούς. Χάρη στη βοήθεια της Τροχαίας και του Συνεταιρισμού Μελισσοκόμων που μάζεψαν τις μέλισσες και τις έβαλαν ξανά στο μελίσσι κύλισαν όλα ομαλά», συνέχισε.
«Όπως ανέφεραν μελισσοκόμοι, μάλλον κάτι τις τρόμαξε, μόνο έτσι μπορούν να φύγουν από το μελίσσι, αλλιώς δεν φεύγουν. Κάποιος τις πείραξε. Κάτι έγινε που δεν το γνωρίζουμε», καταλήγει ο πρόεδρο της κοινότητας Μανταμάδου.
Μητσοτάκης για αγρότες: Δεν θα πληρώνουν ειδικό φόρο στο πετρέλαιο και τον ΦΠΑ - Τέλος η ανοχή στα μπλόκα
Το πόρισμα για το μπλακ άουτ στα ελληνικά αεροδρόμια - Υπήρξε «ψηφιακός θόρυβος», πώς προκλήθηκε
Ανελέητη καταστολή στο Ιράν: Φόβοι ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 12.000
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



