Στον Πρόεδρο Εφετών η Πολιτική Αγωγή στη δίκη της Χ.Α.
Ζητούν μεταξύ άλλων απαλλαγή όλων των μελών της σύνθεσης του δικαστηρίου από κάθε άλλη υπηρεσία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αντιπροσωπεία συνηγόρων της πολιτικής αγωγής στη δίκη Χ.Α. επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου Αθηνών, Πρόεδρο Εφετών κ. Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο.
Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση, «κατατέθηκε και το συνημμένο συμπληρωματικό (σε εκείνο της 9/10/2018) υπόμνημα, το οποίο απευθύνεται και στον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, στον οποίο εστάλη, και ο οποίος εξακολουθεί εδώ και έναν μήνα να μην απαντά στο αίτημά μας να τον συναντήσουμε για το παραπάνω θέμα.
Ο κ. Κ. Σταμαδιάνος δεσμεύθηκε για τα παρακάτω :
- 1) Απαλλαγή όλων των μελών της σύνθεσης του δικαστηρίου από κάθε άλλη υπηρεσία από τον Ιανουάριο 2019 και μέχρι τη λήξη της δίκης.
- 2) Διεξαγωγή της δίκης κατά κανόνα στο Εφετείο προσωρινά, στην προοπτική της πλήρους και αποκλειστικής διεξαγωγής της στο Εφετείο.
- 3) Επιτάχυνση της δίκης με ρυθμό διεξαγωγής άνω των 15 δικασίμων μηνιαίως, εκ των οποίων όχι περισσότερες των 3-4 στον Κορυδαλλό.
Αναμφισβήτητα οι εξαγγελίες είναι θετικές και ανταποκρίνονται στα αιτήματα επιτάχυνσης και ποιοτικής διεξαγωγής της δίκης. Προσδοκούμε στην υλοποίησή τους, στην οποία και θα συμβάλουμε.
Το αίτημα αποκλειστικής διεξαγωγής της δίκης στο Εφετείο, σύμφωνα και με την αναφερόμενη στο υπόμνημα Υ.Α. και λήξης επιτέλους των συνεδριάσεων στον Κορυδαλλό το συντομότερο δυνατό παραμένει εκκρεμές».
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



