Επιστρέφει στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος
Ακυρώθηκε το βούλευμα που τον είχε αποφυλακίσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ανατράπηκε από το δικαστικό συμβούλιο εφετών της Λαμίας η προσωρινή αποφυλάκιση του καταδικασμένου για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Νίκου Μιχαλολιάκου και αποφασίστηκε η συνέχιση της κράτησης του στις φυλακές.
Όπως ανακοινώθηκε, οι Εφέτες με το βούλευμα τους ακυρώνουν την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας που είχε αποφυλακίσει με όρους τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής.
«Αμετανόητος, υμνητής ναζιστικών και έκνομων πρακτικών» - Τι αναφέρει το βούλευμα
Με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκε αμετανόητος, υμνητής ναζιστικών και έκνομων πρακτικών.
Το συμβούλιο, υιοθετώντας ανάλογη εισαγγελική πρόταση κρίνει ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστος καθώς εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην εγκληματική δράση της ΧΑ.
Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι ο Μιχαλολιάκος με αρθρογραφίες του σε ηλεκτρονικά μέσα συνεχίζει να υμνεί τις ναζιστικού τύπου πρακτικές της ΧΑ, παρά τη δίκη και την καταδίκη του εμφανίζοντας εικόνα αμετανόητου. Ως εκ τούτου κρίνεται ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.
Μετά την έκδοση του βουλεύματος η κράτησή του θα συνεχιστεί κανονικά, έως ότου εκτίσει την ποινή του σύμφωνα με το νόμο.
Ανάμεσα στον φόβο και την εύθραυστη ισορροπία: Ένας κόσμος σε τεντωμένο σκοινί το 2025
Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών 10 νέα ΑΦΜ για παράνομες επιδοτήσεις
ΕΥΔΑΠ: «Ποδαρικό» με αυξήσεις στο νερό – Τι ισχύει με τα τιμολόγια από 1η Ιανουαρίου
Βασιλόπιτα για.... Γκίνες στο Περιστέρι: Ζύγιζε 10 τόνους και ξεπέρασε σε μήκος τα 100 μέτρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



