Λάρισα: Φίδι «εισέβαλε» σε σπίτι από τη μπανιέρα - Τρόμος για τον ένοικο
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στιγμές τρόμου βίωσε ένας άνδρας στη Λάρισα όταν αντίκρισε φίδι στην μπανιέρα του. Όλα έγιναν πριν μερικές ημέρες στην συνοικία της Φιλιππούπολης και στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο άνδρας εντόπισε ένα μικρό φίδι να ξεπροβάλλει από το σιφόνι της μπανιέρας στην τουαλέτα του διαμερίσματος. Μετά τον τρόμο που έζησε αρχικά, η πρώτη του κίνηση ήταν να ανοίξει το καυτό νερό, να το ρίξει μαζί με χλωρίνη και φυσικά να βουλώσει το σιφόνι.
Έπειτα ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και εκείνος με τη σειρά του κάλεσε συνεργείο απεντόμωσης προκειμένου να κάνει την εφαρμογή για την απώθηση του φιδιού.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




