Ευρωεκλογές 2024: Ποιοι θα έχουν έκπτωση 25% από τα ΚΤΕΛ
Η έκπτωση 25% επί των ισχυουσών τιμών των κανονικών εισιτηρίων, αφορά μόνο στις διανομαρχιακές μετακινήσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την παροχή έκπτωσης για τη μετακίνηση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, εφόρων και ψηφοφόρων για τις Ευρωεκλογές, αποφάσισε ομόφωνα η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών.
Η έκπτωση 25% επί των ισχυουσών τιμών των κανονικών εισιτηρίων, αφορά μόνο στις διανομαρχιακές μετακινήσεις κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 7 έως και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, η ανταπόκριση του προεδρείου του Δ.Σ. της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών στο αίτημα, που απηύθυναν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, και η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ήταν άμεση.
Το «μήλο» που ήταν... ροζ διαμάντι: Η πεινασμένη καμαριέρα και η απίστευτη αποκάλυψη μιας μυθικής ληστείας
Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θα υπάρξει μεγάλο πριμ»
Θάνατος Μαζωνάκη: «Μας παραπλάνησαν - Δεν είδαμε ποτέ μηχανήματα πλασμαφαίρεσης στην αυτοψία» λέει ο ΙΣΑ για το ιατρείο
Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού»: 26,8 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν κρυμμένα σε οικοδομή και «λαγούμι»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




